Zmaj spopadao Jovanu: Tresla se i plakala zbog onog što joj je uradio

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj spopadao Jovanu: Tresla se i plakala zbog onog što joj je uradio

Učesnica realitija “Parovi” Jovana Tomić, poznatija kao Matora nije mogla da prestane da plače i da se trese od šoka koji je doživela zbog situacije koju joj je priredio Zmaj od Šipova.

Naime, on je u jednom momentu skinuo gaće i počeo da se samozadovoljava dok je gledao u Jovaninu guzu, pa je čak i pokušao da je dodirne.

Ova situacija je izbezumila Matoru, koja je počela da plače i da se trese, dok su ostali ukućani pokušavali da je smire.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Parovi: Zmaj od Šipova se samozadovoljavao dok je gledao Jovaninu guzu i pokušavao da je pomazi!

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2015

Zmaj od Scaron;ipova u rijalitiju Parovi definitivno je odlučio da ima seks u rijalitiju, te je svojim ponašanjem počeo da iritira većinu ukućana. Poslednji u nizu ispada imao je dok je gledao Jovaninu guzu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.