Zmaj ga dočekao: Kristijan ušao u “Parove”, Tijana ga odmah isprozivala! (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj ga dočekao: Kristijan ušao u “Parove”, Tijana ga odmah isprozivala! (video)

Kristijan Golubović večeras se pridružio učesnicima rijalitija “Parovi”! On je na štakama ušao u najpoznatiju zemunsku vilu kao gost Milomira Marića u emisiji “Goli život”.

Golubović je zalupao na vrata vile, a otvorio mu je Zmaj od Šipova koji je žestokog momka prozvao da je kriminalac.

Voditeljka se, čim je stigao Kiki odmah obratila Avi, koja je pričala da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u vezi sa njim.

“Imam ja jednog drugog prijatelja u Srbiji koji se zove Kristijan Golubović. Nisam ja mislila na njega“, pokušala je da se izvuče Ava.

I Kristijan je pre ulaska u vilu bio u situaciji da mora da se pravda, pa je za portal Happytv.rs otkrio  ko je tajanstvena učesnica rijalitija zbog koje je imao problema sa ženom.

“Ja zaista ne znam ko su učesnici, mada sam čuo da postoji neka Eva ili Ava. Čak me je žena spopala zbog nje, kao ja sam nju navodno oženio. Gospode Bože, a ni ne poznajem je”, ispričao je Golubović.

Zatim se, ako bi pokazao da nije zlopamtilo Kristijan obratio Mariću:

Ja sam došao ovde iako me je ovaj čovek vređao da sam sitan kriminalac”, rekao je Golubović, dok se Milomir Marić pravdao kako je želeo da ga brani od gonjenja.

Tijana Ajfon je pokazala da je uvek na ženskoj strani i nije dozvolila da Kristijan vređa balerinu Jelenu Milošević, sa kojom je aferu imao u “Farmi”, pa ga je pitala:

Je li to ona balerinka kojoj si slomio nos“, bila je oštra Tijana, a onda je prozvala Kristijana nasilnikom.

A da li će bivši učesnik “Farme” postati i učesnik “Parova” i da li će učestvovati u trci za nagradu od 90.000 evra saznaćemo večeras.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) KAKAV REČNIK KRISTIJAN IMA: Pogledajte koje je bljuvotine istresao na Tijanu Ajfon

Izvor: Kurir, 17.Jan.2016, 10:39

Kristijan Golubović, kriminalac i bivši učesnik Farme, ušao je u Parove i bio gost je u emisiji "Goli život" kod Milomira Marića i izvređao Tijanu Ajfon...Kristijanu nije dugo trebalo da uđe u svađu sa ženskim delom ekipe u rijalitiju. Naime, Tijana mu je zamerila što je, u "Farmi" prevrnuo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.