Ženska akcija u “Parovima”: Matora i Ružica se dohvatile u tuš kabini!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jun.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska akcija u “Parovima”: Matora i Ružica se dohvatile u tuš kabini!

Ružica Veljković nije u rijalitiju “Parovi” imala seks samo sa Filipom Đukićem već je to uradila i sa Jovanom Tomić Matorom i to pre nego što se i smuvala sa menekenom.

Njih dve su se dohvatile u tuš kabini posle jedne žurke, na kojoj su se obe napile.

Kako tvrdi izvor “Kurira” pošto tamo nema kamera, mislile su da za njihov seks niko neće da sazna, ali pošto su bile ozvučene, sve se čulo!

Međutim, taj snimak nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << objavljen, dok je zvučni zapis Macinog i Gastozovog seksa pušten u etar.

 “Matora i Ružica su ispred kabine okačile bubice o kvaku, posle čega su imale seks”, tvrdi izvor “Kurira”.

Ružica je već imala lezbo iskustva sa Tijanom Ajfon, dok matora negira da je naklonjena istom polu.

 “Ružica odlično zna šta radi. Tamo su drugačije okolnosti. Nemam ništa protiv da se radi sve ono što je u granicama normale”, rekao je Aleksandar Veljković, Ružicin otac.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.