Zavela sina vojnog generala: Evo sa kim je sve Dušica Grabović bila u vezi!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavela sina vojnog generala: Evo sa kim je sve Dušica Grabović bila u vezi!

Darko Veljović, zatim Darko Krpić bivši muž pevačice Stoje i Darko, sin generala Pavkovića, bili su u vezi sa Dušicom Grabović, učesnicom rijalitija “Parovi”, na Hepi televiziji.
“Volela bih da neko od njih dođe u rijaliti”, rekla je Dušica, koja je ispričala da je za jedno veče u Australiji zaradila 30.000 dolara.
“Od kog posla?”, pitao je Marić.
Svi su se nasmejali, a Era Ojdanić je ustao u odbranu lepe pevačice.
“Ona pravi odličnu atmosferu. Meni je čovek pričao da je za noć dao 30.000 dolara, kad Dušica nastupa. Jer, ona pravi haos”, rekao je Era.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zavela sina vojnog generala: Evo sa kim je sve Dušica Grabović bila u vezi!

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Darko Veljović, zatim Darko Krpić bivši muž pevačice Stoje i Darko, sin generala Pavkovića, bili su u vezi sa Dušicom Grabović, učesnicom rijalitija “Parovi”, na Hepi televiziji...“Volela bih da neko od njih dođe u rijaliti”, rekla je Dušica, koja je ispričala da je za jedno veče...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.