Zašto je prekinuto emitovanje Parova?

Izvor: Mondo, 03.Apr.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je prekinuto emitovanje "Parova"?

Dan bez "Parova" ... Glavni krivci za odluku REM-a da na jedan dan zabrani emitovanje rijalitija "Parovi" su Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova, saznaje MONDO.

 Nije bilo teško pogoditi ono što nam je potvrđeno sa Happy televizije - u "neprikladno vreme" je emitovan "neprikladni sadržaj" čiji su glavni akteri učesnici koji su već pokazali sve što su pod milim Bogom mogli da nam pokažu. Dobro, grešimo dušu - Maca je bila diskretnija od Zmaja i njegove "budale" ... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ipak, i sa njima i bez njih, u rijalitiju "Parovi", koji je ove godine zaista nešto o čemu se neprekidno piše, priča i raspravlja, bilo je i biće materijala koji bi opušteno mogao da uđe u REM-ovo saopštenje ...

Recimo "pregled" koji se obavlja samo kod lekara ... koji se sigurno ne zove Bora Drljača

Foto: YouTube

Ili pogled na genitalije koji je rezervisan, opet ili za lekara, ili za spavaću sobu (tehički Mimi Oro i Jasmin Nevenkić su bili su spavaćoj sobi, ali koliko vas na uzglavlju ima kameru koja emituje "vaš program" celom svetu)

Foto: YouTube screenshot

A, šta kažete na ovu "budalaštinu"?

Foto: https://www.facebook.com/pages/Europorns

Razlog zbog kojeg vas "častimo" slikama leži u činjenici da je većina "škakljivih" snimaka nastalih u vili "Parova" obrisana ili "privatna".

Jedan je "preživeo" - "tutorijal" Mimi Oro!



 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.