Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Nov.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednički život: Sitni znaci koji otkrivaju jeste li spremni

Jedan od ključnih trenutak u vezi jeste zajednički život. Neki parovi to izjednačavaju sa brakom, pa takav potez može da djeluje jako zastrašujuće. Sa tim treba biti jako oprezan i ne žuriti previše, ali određeni znaci mogu da vam pomognu da saznate da li je vrijeme za zajednički život ili ne. Kupovina zajedničkog kućnog ljubimca znak je da mislite ozbiljno, no prije samog useljenja raspodijelite obaveze, kako sam početak ne biste pokvarili velikim svađama "PA IONAKO SPAVAMO SVAKI DAN ZAJEDNO" Iako ne živite zajedno, svake večeri spavate zajedno. To što se opet iznova trudite kako biste veče završili Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/zajednicki-zivot-sitni-znaci-koji-otkrivaju-jeste-li-spremni.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Da li ste spremni za zajednički život

Izvor: Economy.rs, 21.Nov.2012, 05:42

Sa tim treba biti jako oprezan i ne žuriti previše, ali određeni znaci mogu da vam pomognu da saznate da li je vreme za zajednički život ili ne.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.