Vreli striptiz Igora X u ‘Parovima’ zapalio internet!

Izvor: Tracara.com, 18.Mar.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreli striptiz Igora X u ‘Parovima’ zapalio internet!

Neočekivano (foto: printscreen) Iako ukućanke realityja Parovi obožavaju da se svlače, opasna konkurencija im je Igor X. On je na zahtev Ružice Veljković tokom igre Istina ili izazov morao da izvede striptiz, no sudeći po video snimku, to mu nije isuviše teško palo. Nedugo nakon ovoga, oglasila se i pevačica Mina Kostić, koja je majka njegovog deteta. “Ne znam zašto nas više povezuju. Mi imamo dete i to je završena priča. Ja mu želim sve najbolje, on ima 35 godina, zna šta radi.” rekla je ona.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seks u kući - no, no?

Izvor: Mondo, 18.Mar.2015

Komešanja u rijalitiju "Parovi" se nastavljaju, samo ovaj put između Ružice Veljković i Igora Kostića...Foto: YouTube.. Iako je Igor X, bivši dečko pevačice Mine Kostić i frontmen grupe Bicepsi, izjavio da mu je moto bez seksa u kući, nismo baš sigurni da je ostao dosledan svojoj zamisli...Na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.