(VIDEO) JEDVA GOVORI: Pevač na ivici suza nakon telefonskog poziva!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEDVA GOVORI: Pevač na ivici suza nakon telefonskog poziva!

Nemanja Nikolić koji se trenutno nalazi u vili "Parovi", danima unazad je utučen.

Kako bi ga oraspoložili, produkcija je omogućila njegovoj supruzi Slađi da se uključi u program i razgovaraju telefonom.

Nemanja se ovome nije nadao, pogotovo ne usred žurke porodom pravoslavne slave Vesne Rivas. Kada je čuo glas voljene žene bio je na ivici suza.

"Ljubavi opusti se svi smo dobro. Budi ono što jesi. Fališ nam puno i Luki i Nikolini. Jedva čekamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nam se vratiš kući. Izdrži još malo. Deca sada nisu tu da ti se jave jer spavaju, ali svake nedelje kada je nedeljni ručak oni gledaju šou. Bar nedeljom kada znaš da oni gledaju se potrudi da budeš raspoloženiji", poručila mu je Slađa.

Nemanja je od uzbuđenja jedva govorio ali supruzi je poručio ono najvažnije, da je voli najviše i da mu čuva decu.

Pogledajte kako je tekao njihov razgovor:

Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.