Turbo Ivan nema žutu banku!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turbo Ivan nema žutu banku!

Supruga nekada poznatog pevača Ivana Gavrilovića, Marina priznala je Slađani Delibašić pred kamerama rijalitija "Parovi" da su potpuno ostali bez para.

"Ne znam da li da ostajem još, ništa mi to ne znači. Pozajmiću se kad izađem i videću šta ćemo da radimo. Nešto smo napravili ovim ulaskom. On će moći da radi, videću da i ja nešto radim. Ne može ovako više", ispričala je Marina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Ostavila sam gomilu neplaćenih računa, evo, stiže mi kirija 10. aprila. Ne znam. Nismo mi nešto mnogo uzeli, snalazimo se kako umemo. Tu su deca", rekla je ona.

"Ja ću pomoći oko nastupa, videćeš, mogu to. Biće sve u redu. Nemoj da izlaziš, biću ja sve vreme sa tobom", tešila je Slađa Delibašić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.