Suze i urlici u Parovima: David ne želi Aleksandrino dete!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze i urlici u Parovima: David ne želi Aleksandrino dete!

U rijalitiju Parovi ovih dana odvija se prava drama, nakon što je Aleksandra Subotić saznala da je u drugom stanju sa Davidom Dragojevićem.

Iako je nakon saznanja da će postati otac, David u Parovima bio šokiran, mladi fudbaler posumnjao je u rezultate svoje devojke, te je zahtevao da test na trudnoću uradi pred njim. Njegove reči veoma su povredile Aleksandru koja je u odmah poludela i počela da urla i plače: "Mene vređa kada ti tako pričaš! Šta to znači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ja tebi podmećem nešto?! Da sam ja nešto kriva i da ja lažem?"

Iznervirani David izjavio je da je i dalje šokiran i da je imao plan nakon izlaska iz rijalitija, ali da mu je čitava ova priča sve poremetila. Da li je Aleksandra zaista trudna, saznaće se u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.