Šokantno pismo jedne majke - Profesorka iz Parova je zlostavljala moje dete! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno pismo jedne majke - Profesorka iz Parova je zlostavljala moje dete! VIDEO

Smilja Janković učešćem u rijalitiju Parovi, svojim ponašanjem podelila je javnost, a  iako sebe želi da predstavi u nekom lepom svetlu, pismo majke koje smo dobili na mail naše redakcije, potpuno govori suprotno o njoj.

Naime, Smilja je već na samom ulasku u Parove, ispričala kako je suspendovana iz škole, a za svoju zabranu rada optužila je jednog od svojih učenika. Upravo iz tih razloga, majka ovog dečaka, odlučila je da sa nama podeli i svoju stranu priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako bi i ostale roditelje upozorila, ko je zapravo Smilja i kako bi javnosti skrenula pažnju, da takva osoba nikako ne može da bude nastavinik  u jednoj školi. Pismo vam prenosimo u celosti:

"Danima slušam priče Smilje Janković pa je na red  došlo da i ja ispričam svoju priču. Majka sam učenika o kome Smilja danima priča. Glumi žrtvu i paćenicu,a priča je sasvim drugačija. Predavala je mom detetu u sedmom razredu ,ni sama ne znam zašto ga nije podnosila i na kraju godine zaključuje mu četiri. Reagovala sam u školskoj upravi,inspekciji i gde sam sve znala. Već prvog dana osmog razreda ona to saznaje i počinje da se sveti detetu.

Rekla mu je da ne mora dolaziti na časove i da će imati 5. Zlostavljala ga je na času sa raznim ružnim pričama,da ima lošu majku i da pored nje neće doživeti 19 god. svog života. Dete je bilo  bolesno  i takvo njeno ponašanje dodatno mu je pogoršavalo zdrastveno stanje. Od lekara dobija opravdanje da ne mora ići na njene časove,što je to njoj veoma smetalo. Odlazi u centar za socijalan rad sa pričom da nisam podobna majka i da treba da mi se oduzme dete. Ona nije zlostavljala samo moje dete,već i druge učenike.

Učenik u Bačkom jarku se onesvestio prilikom odgovaranja, a devojčica u Šangaju(Novi Sad) završila je u bolnici. Uspela sam uz pomoć školske uprave i inspekcije da se Smilja smeni. Tad počinje da napada ceo kolektiv,policija stalno interveniše zove se hitna pomoć zbog njene histerija i ona završava na psihijatriji. Oduzeta joj je licenca za rad.

Pola radnog veka je provela pod suspenzijom i sudovima. U Beogradu se pridružila prosvetnim radnicima koji su štrajkovali i uspela je da joj vrate licencu. Glumi i dalje žrtvu ogovarajući moje dete i direktoricu. Škola se zove" Danilo Zelenović" koja se nalazi u Sirigu selu kraj Novog Sada. Sledeći korak  je da dobije sudski spor i vrati se na posao.

Ako je ovoj ženi mesto u prosveti onda treba da se stide oni koji joj to omogučavaju. Žena ima psihičkih problema,te će opet sve isto činiti. Nek je na čast prosveti koja joj je vratila licencu, a sudstvu ako joj usvoje žalbu koju je uložila. Dokle će bolesna žena matletirati nevinu decu i kolektive", završila je svoje izlaganje za Svet Plus ova očajna majka.

Pogledajte izlaganje Smilje Janković na samom ulasku u Parove:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.