Šokantna ispovest Lepe Lukić: Zbog ljubavi sam htela da se obesim

Izvor: Story, 26.Maj.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest Lepe Lukić: Zbog ljubavi sam htela da se obesim

Lepa Lukić je dva meseca boravila u rijalitiju Parovi i tom prilikom nekoliko puta otvorila dušu pred kamerama.

Lepa Lukić, foto: Printscreen/Prva TV

Nakon što je ispričala šta je cilj njenog ulaska u ovakve televizijske programe, pevačica je još jednom šokirala javnost.

Naime, Lepa Lukić se prisetila svog tinejdžerskog doba i trenutka kada je htela da se obesi zbog ljubavi.

- On je bio iz bogate porodice a moji su bili siromašni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Majka je branila, pa šta se oni prave važni ako su bogati, ne dam ni ja da se ti sa njima viđaš. Tada sam imala 16 godina i mi smo se tako krijući viđali. Jedan dan sam plakala i rekla mami da ću da se obesim u štali - rekla je pevačica.

Podsećamo, slavna pevačica nedavno je otkirla koji je razlog njenog pristanka da učestvuje u rijalitiju Parovi.

- Zašto me osuđuju što sam bila u Parovima?! Nemam decu, nemam unučiće da čuvam, zato volim u društvu da ubijam vreme. To me drži u životu. Niko ne misli kako je meni kada nemam koga da čuvam. Volim da budem među ljudima, da se družim i zato ću pevati do kraja života. Ne volim mir i ne znam šta bi bilo sa mnom kada bi me neko osudio da dva meseca, koliko sam provela u rijalitiju, budem sama u kući - kroz jecaje je poručila Lepa, potresena, jer mnogi ne razumeju njen poriv za učestvovanjem u rijaliti programima i dodaje:

- Pa šta ako imam nacionalnu penziju?! Dobila sam je jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući. Neka pričaju šta hoće, neću im odgovarati iako bih imala puno toga - poručila je nedavno Lepa za dnevni list Alo i dodala da se nije pokajala što je bila deo rijalitija, ali da se iznanadila cimerima.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.