Skandal u Parovima: Prevarila muža sa dvojicom cimera iz vile!

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Parovima: Prevarila muža sa dvojicom cimera iz vile!

Sinoć je u rijalitiju Parovi bilo burno veče, a jedna od učesnica, Mirela Lapanović, koja je bila pod uticajem alkohola, prevarila je svog muža sa čak dvojicom cimera iz vile!

Naime, sinoć u vili Parova bila žurka, koja se, kao i uvek, nastavila na bazenu, a učesnici su popili i više nego što mogu da podnesu. Tako je Mirela očigledno zaboravila svog partnera koji je čeka napolju, pa je spopadala muškarce u vili. Prvo se ljubila sa Goranom Mičom, a nakon toga je prešla na Tihomira, koji nije uspeo da odoli njenim čarima pa su se strasno poljubili.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ORGIJE U PAROVIMA: Nije se znalo ko se s kim hvata, ispadale grudi, sevale guze i međunožja, a onda je počela lezbo akcija! (18+) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017

Noćas su učesnici "Parova" načisto odlepili, i prepustili su se pravim golišavim bahanalijama, i uglavnom se nije znalo ko se s kim hvata, ljubi, miluje.. ..Akciju kakva odavno nije viđena, najavili su Mili i Mirjana, i nakon što ju je on uhvatio za grudi....Printskrin: TV Happy... Praizovićeva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.