ŠOKIRAN NAJSMEŠNIJI ČOVEK U SRBIJI: Ne mogu da verujem da je moj deda ušao u “Parove”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRAN NAJSMEŠNIJI ČOVEK U SRBIJI: Ne mogu da verujem da je moj deda ušao u “Parove”! (VIDEO)

Miroslav Đorđević, čuveni stend-ap komičar, bio je, malo je reći, iznenađen kad je nedavno video u rijalitiju "Parovi", ni manje ni više nego - svog dedu!

A deda simpatičnog lale je, verovali ili ne, čuveni fudbalski trener Limeni! I on nas je, kao i unuk, zasmejavao, ali na malo drugačiji način, svojom urnebesnom drekom i savetima igračima tokom utakmica, što je postalo Jutjub hit.

Miroslav je za Telegraf rekao da nije bio obavešten o ulasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Limenog u "Parove", i da se iznenadio kad ga je video na ekranu. Pošto se pribrao i shvatio gde mu je deda, Đorđević je, u svom stilu, snimio za njega specijalnu video poruku - naravno, sa terena:



Da se podsetimo Limenog i njegovih bravura pored aut linije:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SOKIRAN NAJSMESNIJI COVEK U SRBIJI Ne mogu da verujem da je moj deda usao u Parove (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2016

Miroslav Đorđević je bio potpuno zaprepašćen kad je svog dedu video u popularnom rijalitiju

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.