ŠOK u Parovima: David nije otac Aleksandrinog deteta? VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK u Parovima: David nije otac Aleksandrinog deteta? VIDEO

U rijalitiju Parovi juče je u toku emisije bilo veoma napeto, a jedna gledateljka koja se uživo javila u program, napravila je potpuni haos.

Ona je javno izjavila kako zna zbog čega Ljuba Panotvić neće biti prisutna na venčanju svoje ćerke Aleksandre u Parovima: "Kod nas se priča, ali ne znam da li smem, pričaju da David mora da ide na DNK i da to dete nije njegovo, već od onog Crnogorca", rekla je gospođa i napravila potpunu pometnju, dok je mladi fudbaler bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veoma iznerviran: "Njih dvoje su se posvađali, a Mladen je više došao u vilu zbog Aleksandre, nego zbog Dalile".

U čitavu priču uključio se i Vuletić koji je bio šokiran: "Gospođo ja tu nisam ništa dirao, sreće mi".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.