ŠOK: Otac učesnice Parova pronađen mrtav!

Izvor: Svet plus, 18.Jan.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Otac učesnice Parova pronađen mrtav!

Učesnica rijaliija Parovi, Kristina Spremo, 2013. godine doživela je veliku tragediju, kada joj je otac pronađen mrtav u iznajmljenom stanu na Dedinju u kome je .živeo sa nevenčanom suprugom

Naime, prema podacima obdukcije koja je urađena na VMA, otac učesnice Parova, preminuo je od posledica predoziranja narkoticima, ali Kristina sumnja da to nije tačno i tvrdi da je ubijen: "Tragedija je ostavila na Kristinu veliki ožiljak, Više nije vesela i nasmejana osoba kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << što je bila pre te nesreće. Ona je najteže u porodici podnela očev gubitak, a na njegovoj sahrani više puta joj je pozlilo. Kristina je ubeđena da se radi o ubistvu jer zna da njen tata nikad ne bi podigao ruku na sebe. Sigurna je da ga je ubio neko iz njegovih poslovnih krugova. Ne može ništa da tvrdi, ali s tom sumnjom se bori svakog dana. Od ljudi koji su bili na tom mestu posle uviđaja čula je da je nađena i krv",  kaže izvor blizak porodici Spremo za "Kurir".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.