SNIMAK KAO DOKAZ! Zorica Dukić UKRALA 1.000 EVRA SA SPLAVA!

Izvor: Svet, 30.Jan.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK KAO DOKAZ! Zorica Dukić UKRALA 1.000 EVRA SA SPLAVA!

Veliku pažnju privuklu su nerešeni računi koje Zorica Dukić i Milutin Radosavljević imaju pre učešća u rijaliti programu “Parovi”.
Milutin tvrdi da mu je Dukićeva, prilikom prvog susreta, obila flašu o glavu, ali je i po ko zna koji put spomenuo gradske priče koje kruže o pobednici prve sezone “Parova”.
Na priče da li je ukrala skupocenu jaknu i pokrala torbicu sa 1.000 evra sa jednog splava, Zorica je krivicu prebacila na suparnicu iz spoljnog sveta, Tamaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Milutinović, koja se uključila uživo u program:
“Postoje snimci, koje poseduje nekadašnji suvlasnik tog kluba. Kada se to dogodilo, niko nije sumnjao na Zoricu Dukuć, međutim, kada su vratili snimak, imali su šta da vide”, objasnila je Zoričina suparnica a ona je na sve izrečeno pripretila tužbama.
SvetInstagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.