Ružica Veljković puna samopouzdanja: Biću u top 5 TV lica u Srbiji!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica Veljković puna samopouzdanja: Biću u top 5 TV lica u Srbiji!

Ružica Veljković pobedila je u rijalitiju Parovi, a sada je započela i voditeljsku karijeru, i to na televiziji koja ju je proslavila, a kako sama tvrdi, biće u top 5 TV lica u Srbiji!

Naime, Ružica je odmah nakon završetka rijalitija Parovi, iz kog je izašla kao pobednica, krenula da radi kao voditeljka muzičkog kampa Maldivi, a kako sama kaže, ovo je prilika koju želi maksimalno da iskoristi:"S obzirom na to da sam često vodila emisije u "Parovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << " nije da sam bila bez iskustva. Navikla sam na komunikaciju s režijom, mogu da pratim uputstva i istovremeno uđem u priču s učesnicima "Maldiva". Mislim da je ovo neverovatan izazov! Posao mi je jako važan. Ne zanimaju me više ni izlasci, ni klubovi. Želim ovu šansu maksimalno da iskoristim" ispričala je ona za Alo. Iako su mnogi očekivali da će posle Parova otići na odmor, ona kaže da će leto provesti radno jer želi da opravda šansu koja joj je pružena.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.