Romansa u “Parovima“: Ivan Marinković i Mimi Oro ne kriju da su u vezi

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romansa u “Parovima“: Ivan Marinković i Mimi Oro ne kriju da su u vezi

Da li su emocije zaiskrile i hemija proradila, ili je za Mimi Oro i Ivana Marinkovića, poljubac i veza u rijalitiju “Parovi“, na Hepi televiziji samo taktika da se što duže zadrže u ovom zabavnom programu, trenutno ne možemo znati, ali, među njima se nešto dešava.
“Ovo nije kao sa Jasminom, sa njim sam se šalila”, rekla je Mimi Oro, pred kamerama Hepi televizijje i dodala, “Sa Ivanom je drugačije. Ne bih volela da ispadnem, ili on da ispadne. Volela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bih što više vremena da provedem sa njim ovde, a i napolju.”

Ivanu je prijalo kad Mimi o njemu priča lepo i oni se gotovo ne odvajaju jedno od drugog. Inače, Ivan je prvu noć proveo kod Mace u krevetu, a već sledeće noći se prebacio kod Mimi. U jednom trenutku su oboje priznali da su već bili u nekoj vezi van rijalitija, ali nisu precizirali koliko je to trajalo i u kom periodu su bili zajedno.
Kako god, oni ne kriju da su zajedno.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mimi: Sa Jasminom je bilo zezanje, sa Ivanom je drugačije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015

Da li su emocije zaiskrile i hemija proradila, ili je za Mimi Oro i Ivana Marinkovića, poljubac i veza u rijalitiju "Parovi" samo taktika da se što duže zadrže u ovom programu, trenutno ne možemo znati, ali, među njima se nešto svakako dešava...- Ovo nije kao sa Jasminom, sa njim sam se šalila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.