Parovi: Pao seks u rialitiju

Izvor: Blic, 19.Feb.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parovi": Pao seks u rialitiju

Tihomir Arsić i njegova supruga Jelena koji su se venčali pre nedelju dana, sinoć su imali seks pred kamerama.

Prvo je Tika mazio Jelenu po ruci, ljubio joj vrat, šaputao joj nešto, dok je ona sve vreme vodila računa da ih neko ne vidi, jer očito nije želela da ostali u vili zavire u njihovu intimu. Vremenom je maženje preraslo u – seks!

Zbog mesta gde su, kao i straha da ne budu viđeni, sve je trajalo veoma kratko, posle čega je Tika nastavio da ljubi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoju suprugu, očito zadovoljan što su joj jednom bili bliski.

Jelena je posle seksa ustala, pogledala da li ih je neko video u ljubavnom zanosu i vratila se da spava pored muža.

Seks u "Parovima" su do sada imali karatista Riki i Zorica, zatim Džimi Barka i njegova devojka Aleksandra, te Draška Alorić i njegova devojka Dragana. Sa druge strane, Slađa je odbila da ima seks pred kamerama sa svojim dečkom Igorom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi: Tika i Jelena imali seks pred kamerama

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Feb.2011

Novopečeni mladenci Tihomir i Jelena Arsić sinoć su se pred kamerama rijalitija „Parovi“ prepustili telesnim strastima. Popularni glumac i njegova supruga koji su se venčali pre nedelju dana, tako su postali četvrti par koji je vodio ljubav pred kamerama.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Parov: Tika i Jelena imali seks pred kamerama

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2011, 00:10

Tihomir Arsić i njegova supruga Jelena koji su se venčali pre nedelju dana, sinoć su imali seks pred kamerama. Prvo je Tika mazio Jelenu po ruci, ljubio joj vrat, šaputao joj nešto, dok je ona sve vreme vodila računa da ih neko ne vidi, jer očito nije želela da ostali u vili zavire u njihovu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.