Razotkriveni: Šavija se ljubila zbog medija, Ejmi htela da glumi seks

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razotkriveni: Šavija se ljubila zbog medija, Ejmi htela da glumi seks

Večeras je na programu izbacivanje iz rijalitija “Parovi”. Ejmi, Nataša Šavija, Velja, Saška Karan i Jasna su nominovani. Već na početku emisije Velja je razotkrio da je Šavija od njega tražila da je poljubi zbog medija, a od Ejmi je tražila da odu u tuš kabinu kako bi glumili lažni seks poput Jovane Tomić i Ružice Veljković.
 
Ejmi i Nataša su prvo ovo negirale, a potom su priznale da je ovo ipak istina.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

IGOR KOSTIĆ RAZOČARAN: Jasna Janković izbačena iz Parova

Izvor: Kurir, 18.Jun.2015

Ona je imala najmanjibroj glasova publike, a ispred nje su Saška Karan, Velja, Ejmi i Nataša Šavija sa najviše glasova publike..Vilu “Parovo” večeras je napustila takmičarka Jasna Janković...Ona je imala najmanjibroj glasova publike, a ispred nje su Saška Karan, Velja, Ejmi i Nataša Šavija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.