Radi joj o glavi: Gasttozz pokušao Zoricu da zapali! VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radi joj o glavi: Gasttozz pokušao Zoricu da zapali! VIDEO

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz ne gubi na svojoj popularnosti iako su "Parovi" odavno završeni.

Javnost u stopu prati svaki njihov korak, a oni, takvi kakvi su neprestano daju novi i ludji materijal za pisanje. U prvoj "Gossapp" emisiji u novoj sezoni, koja se emituje na istoimenoj aplikaciji, ovaj ljubavni par je ispunio zanimljiv izazov jednog gledaoca da se Gasttozz oproba u branši svoje devojke - i da je isfenira. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Međutim, tokom svog standardnog glupiranja Nenad joj umalo nije zapalio kosu! Praveći se da je ne čuje kakve mu smernice daje, dobar vremenski period je držao fen čvrsto prislonjen uz njenu kosu, koja samo pukom srećom nije buknula! Uostalom pogledajte izazov i procenite sami!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.