RAZLIKA U GODINAMA STATUSU OBRAZOVANJU

Izvor: medio.rs, 07.Avg.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLIKA U GODINAMA STATUSU OBRAZOVANJU

Ovi parovi sa srpske estrade su spoj nespojivog

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović trenutno su najpopularniji estradni par. Naslednik bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, zabavljao se sa mnogim poznatim devojkama ali se baš poput tate, "skrasio" pored jedne pevačice. Studije je završio u Americi gde je i nastavio da živi, ali se na jednom od odmora koje je proveo u Srbiji zaljubio u lepu Aleksandru. Sa druge strane, Aleksandra Prijović se srpskoj javnosti predstavila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kao talentovana učesnica jednog muzičkog takmičenja.

Melina je vlasnica uspešnog modnog brenda, čije modele rado nose Šeron Stoun i Dženifer Lopez, dok je Haris vlasnik nekih od najvećih hitova narodne muzike. Gospođa Džinović je od supruga mlađa čak 29 godina, a pre udaje bila je prosečna devojka iz Bosne i Hercegovine.

Ako Filip i Aleksandra spadaju u red najpopularnijih parova na estradi, onda su Ana i Mrka svakako najneobičniji. Ana je uspešna pevačica narodne muzike čija popularnost traje duže od tri decenije dok je Mrkonjić političar sa jednako dugim stažom. Zaljubili su se u poznoj životnoj dobi, a jedno što je moglo da im pokvari sreću je činjenica da je Anin izabranik i dalje zakonski oženjen. Srećom, to se nije desilo, jer je Mrkonjićeva zakonita supruga podržala njegovu vezu sa pevačicom.

Lepa voditeljka Nina Lečić drži svojevrsan rekord kada je reč o razlici u godinama između partnera. Naime, glumac Branislav Lečić je od supruge stariji 31 godinu, ali to im ne smeta da imaju skladan brak.

Ona je zgodna hrvatska voditeljka a on situirani istoričar umetnosti po obrazovanju. Sreli su se u Beogradu, zaljubili i venčali a pre više od godinu dana dobili su ćerku. Nikolina je od Vidoja starija tri godine i ima ćerku iz prvog braka, dok se Vidoje pre lepe Hrvatice zabavljao sa mnogim poznatim ženama.

Modna dizajnerka Verica Rakočević starija je od svog supruga Veljka Kuzmančevića čak 36 godina. Baš poput Verice, i Veljku je umetnost životni poziv, pa stoga ne čudi zašto njih dvoje savršeno funkcionišu.

Kaja je pevačica raskošnog talenta i skomnih poslovnih uspeha, dok je Džunior Džek poznati svetski di džej koji živi u Briselu. Upoznali su se u jednom srpskom talent šou-programu, a poznanstvo su nastavili putem društvenih mreža. Ubrzo su se i zaljubili, a danas je Kaja udata za di džeja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.