RAZGAĆENO KOLO U PAROVIMA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGAĆENO KOLO U "PAROVIMA"

Ne treba nošnja, može i u gaćama. U nameri da zabavi i isprovocira učesnike rijalitija „Parovi“, a s druge strane da nasmeje gledaoce, produkcija Hepi televizije naterala je ukućane da učestvuju u raznim igrama. Najinteresantnije je to što moraju na određeni zvuk da pevaju, smeju

Ne treba nošnja, može i u gaćama.

U nameri da zabavi i isprovocira učesnike rijalitija „Parovi“, a s druge strane da nasmeje gledaoce, produkcija Hepi televizije naterala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ukućane da učestvuju u raznim igrama.

Najinteresantnije je to što moraju na određeni zvuk da pevaju, smeju se, ljube onog pored sebe, viču: „Seks, seks, seks“, bez obzira na doba dana ili noći. I da zaigraju kolo, ma gde se zatekli u tom trenutku. A desilo se da su već legli, pa su poskakali i onako u gaćama počeli da ukrštaju nogama.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.