Profesorka u Parovima rastužila učesnike životnom pričom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka u Parovima rastužila učesnike životnom pričom! VIDEO

U rijalitiju Parovi, sinoć je profesorka Smilja odgovarala iskreno na pitanja koja joj je postavljala voditeljka, a svojom životnom pričom uspela je da rastuži učesnike.

Naime, u poslednje vreme u Parovima često imamo prilike da čujemo tužne životne priče učesnika, te je sinoć na red došla i Smilja, čiji život, po svemu sudeći nije bio ni malo lak: “Ja sam bila u izgnanstvu poput crne ovce u porodici. Čitala sam da je to najveća kazna koju čovek izmisli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za čoveka. Problem u mojoj famili sa majčine strane je to što je ona tu bila kao idejni tvorac. Svi su nam zavideli, a kada je moja mama umrla, sve to se raspalo. O meni niko nikad nije vodio računa. Moj otac se oženio posle smrti moje mame, i ja sam bila tada jako srećna. Moj brat je posle smrti majke postao dijabetičar. Nakon toga su preminuli i otac i brat, sve to mi je jako teško palo, i potpuno sam sama”, rekla je Smilja.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.