Profesorka se opustila u Parovima: Imala seks u tuš kabini! Ukućani prisluškivali VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka se opustila u Parovima: Imala seks u tuš kabini! Ukućani prisluškivali VIDEO

Iako je nedavno Nikolu optužila da je pokušao da je siluje, profesorka Smilja, sve više u rijalitiju Parovi privlači pažnju svojim pomalo degutantnim ponašanjem.

Naime, dok su u vili Parova ona i Tomislav sedeli i ćaskali sa Vesnom Rivas, Smilju je zanimalo da li Vaseljeviću još uvek može da se digne. Kako bi je uverio, da je i te kako potentan, Piculino je odlučio da profesorku privede u tuš kabinu, kako bi joj pokazao.  Dok je Aleksandra stražarila, njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su se u tuš kabini malo više zaneli, te su počeli da se čuju uzdasi, a kada se većina ukućana okupila, da prisustvuje akciji, Smilja je toliko uživala da je u jednom momentu počela i da vrišti od zadovoljstva. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.