Pregled turnira do III kruga

Izvor: SerbianUnderground.com, 26.Nov.2011, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregled turnira do III kruga

Kako turnir uveliko odmiče, a mnogo betlova je prošlo, odlučili smo da vam celokupnu situaciju prikažemo na pregledniji način. Ispod možete videti kostur SUG Audio Battle turnira, prikazani su parovi od ukrštanja 16 finalista, koji su prošli prvi kurg, sa nosiocima turnira.
Turnir je došao do III kruga. Od ovog kruga parovi više neće nasumično biti birani, već se prošlim žrebom postavio kostur turnira. Naime, parovi su prošlim žrebom ređani po sistemu: 1. par >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << ide levo, 2. desno, 3. par ide levo, 4. desno (cik-cak sistem). Samim tim i dolazi se do kostura koji je prikazan.

Što se pravila tiče, ona su poznata od ranije.
Svaki par je dobio drugačiji bit koji je izabran žrebom. Strofa koju snimite sme da ima od 16 do 20 linija (ni manje – ni više). Dokle god sistem takmičenja bude bio da se snima samo jedna strofa u rundi, kontre nisu dozvoljene! (tj. zabranjeno je odgovaranje na ono što je protivnik koji je prvi snimio betl rekao). Svaki par/takmičar će imati svoju temu gde će kačiti svoj betl i za to će imati rok, koji će biti tamo i napisan. Kada rok prođe ili ako se svi betlovi u jednoj rundi završe ranije, sudije će tada glasati ko je bio bolji.
Bitove, kao i dosadašnje betlove možete naći na našoj hiphop download stranici.
Kompletna diskusija o turniru i tekstovi samih betlova nalaze se na Serbianunderground hiphop forumu

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.