Potresno: Jelena Krunić otkrila tužan razlog zbog kog je ušla u Parove!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresno: Jelena Krunić otkrila tužan razlog zbog kog je ušla u Parove!

U novoj sezoni rijalitija Parovi mnogo je onih koje smo već gledali u prethodnim sezonama, a među njima i Jelena Krunić, koja je otkrila razloge svog ulaska u poznatu vilu.

Sinoć je Jelena Krunić potresla sve stanare vile Parova svojom tužnom pričom o ocu koji je teško bolestan. Naime, ona je ispričala da je po izlasku iz rijalitija u prethodnoj sezoni saznala da joj otac boluje od neizlečive bolesti. Iako joj je sve to teško palo, rešila je da se ponovo pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u ovom šou programu:"Postoje neki razlozi zašto sam ušla ovde. Naravno, tu su i pare, želim da zaradim par hiljada evra i da omogućim ocu bolje lečenje, ali i da se sklonim od svega jer mi je mnogo loše, teško sve ovo doživljavam" priznala je Jelena.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gledam jedinog pravog muškarca u mom životu KAKO NESTAJE! Jelena Krunić GRCALA U SUZAMA tokom ispovesti o bolesnom ocu!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017

Jelena Krunić sinoć je po prvi put u "Parovima" iskreno govorila o teškoj situaciji u kojoj se nalazi njena porodica, ali pre svega njen otac koji boluje od opake bolesti. Naime, sinoć je u vili bila emisija "Parovi u vrućoj stolici", u kojoj su novinari imali priliku da razgovaraju sa učesnicima...Kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.