Potpuno ludilo u Parovima: Nova takmičarka napravila pometnju - posvađala Dejana i Dalilu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno ludilo u Parovima: Nova takmičarka napravila pometnju - posvađala Dejana i Dalilu! VIDEO

U rijaliti Parovi sinoć je ušla takmičarka koja je i najavljena kao tempirana bomba za učesnike, a samo njeno pojavljivanje napravilo je ozbiljnu pometnju.

Milica Smiljanić od sinoć je nova stanarka vile Parova, te je već na samom startu napravila haos kada se ubacila u svađu između Dejana, Dalile, Aleksandre i Davida. Kada se pojavila na vratima, Dejan je bio šokiran, jer su njih dvoje bili izvesno vreme u vezi. Iako je mlađi Dragojević to porekao, ona tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da postoji SMS prepiska, koju će pokazati svima. Dalili se ova situacija nije nimalo dopala, te je ondam počela da histeriše i pravi ljubomorne scene.  Aleksandru je ova priča iznervirala, posebno Dalilino ponašanje, te je odmah stala na stranu Dejana:

"Ti pričaš nekome o povorenju? Imala je dečka napolju, a onda ga ovde prevarila sa Mladenom. Dejan je uvek uz tebe i kada si u pravu i kada nisi, a tebe sada zabole uvo za sve, samo praviš žrtvu od sebe".

Milica je otkrila i da je dobra prijateljica Ljube Pantović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.