Ponovo zavodi: Nataša Šavija u seksi donjem vešu! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zavodi: Nataša Šavija u seksi donjem vešu! FOTO

Bivša učesnica Parova skoro svakodnevno ubrzava puls svojim fanovima. Nataša Šavija i protekle noći izmamila je mnoge muške uzdahe.

Naime, nekadašnja učesnica rijalitija Parovi 2015 svakodnevno zavodi svoje fanove seksi fotografijama. Nataša Šavija i sinoć je gledala film, ali ovog puta u seksi donjem vešu.

Na fotografiji Nataša Šavija je samo u samoržaćim belim čipkastim čarapama, halterima i gaćicama. Pogledajte kako zavodi bivša rijaliti zvezda:

'Fantasticna cetvorka'..isto vrhunski film ˜€˜€˜€˜€

A photo posted by Nataša Šavija (@natasa.savija) on Aug 1, 2015 at 2:32pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Egzotično uživanje: Seksi Mia Borisavljević fanovima ubrzala puls! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2015

Kao i mnoge estradne ličnosti i Mia Borisavljević odlučila je da leto provede na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali bez obzira na to gde je ona misli na svoje obožavaoce...Naime, prezgodna pevačica postavila je fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Iako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.