Pet poza u krevetu koje otkrivaju karakter muškarca

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet poza u krevetu koje otkrivaju karakter muškarca

Svaka žena ima pozu u seksu u kojoj najviše uživa. Omiljenu pozu imaju i muškarci što može da otkrije mnogo toga o njihovom karakteru.
Foto: Guliver/Thinkstock



Ovo su 5 najpopularnijih poza, pitajte ga koja mu je omiljena i otkrijte kakav je!
Kašika
Za vreme ove vrste seksa partneri leže na boku i potpuno su spojeni, a ovo je ujedno i poza koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od poverenja.
Avanture nisu njegov fetiš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i mnogo bolje se oseća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i lenčuge koje sve što rade rade s pola snage.
Pročitajte i… Zadovoljstvo koje traje: Nova seks poza koju ćete obožavati
“Doggy style”
Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole malo više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla s muškarcom koji voli da dominira i bude vođa – i u poslu, i privatno, a i u krevetu. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.