Peja i Zlata: Venčanje pred kamerama?

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peja i Zlata: Venčanje pred kamerama?

Bivši supružnici Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja će, po svemu sudeći, ponovo stati pred oltar, a Peja izjavio da bi voleo da se venčaju u rijalitju “Parovi”

BIVŠI supružnici Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja će, po svemu sudeći, ponovo stati pred oltar. Poznati voditelj je u emisiji „Letnjikovac“ na TV Hepi rekao da bi voleo da se ponovo oženi popularnom pevačicom, i to pred kamerama.
- Zaprosiću Zlatu i želeo bih da se venčamo u rijalitiju „Parovi“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << – rekao je Peja, koji sa poznatom pevačicom iz ranijeg braka ima sina Jovana. – Volim je i izuzetno poštujem.
Zlata Petrović, koja se u emisiji „Letnjikovac“ pojavila kao gost iznenađenja, rekla je da će razmisliti o ponovnoj udaji za bivšeg supruga, ali i da je život čudan i da je sve moguće.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.