Parovi postaju porodični šou! U vilu ulaze roditelji takmičara!

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi postaju porodični šou! U vilu ulaze roditelji takmičara!

 

Ulaskom Ljube Pantović u zabavni šou Parovi na Hepi televiziji počela je nova era ovog srpskog rijaliti formata. I ubuduće će se, pred kamerama naći članovi porodica trenutnih takmičara u Parovima, jer je od početka ove sezone i bila zamisao da ovaj program postane porodični šou, u kojem će gledaoci imati prilike da upoznaju svoje favorite u potpunosti.
“Hepi televizija se trudi da bude korak ispred drugih televizija. Gledaoci ne samo da su zavoleli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naše takmičare, već će da upoznaju i njihove roditelje i druge članove porodice”, kažu u produkciji Hepi televizije.
Pre početka pete sezone “Parova” pominjalo se da će se Vesni Rivas pridružiti sin Petar, da će ući Goca Božinovska sa sinom Mirkom. Ovih dana ponovo je aktuelan ulazak oca Miljane Kulić, a iz izvora bliskog produkciji saznajemo da kreativni tim radi na pomirenju Dalile Mujić i njenog oca, koji trenutno ne želi da čuje za nju.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi postaju porodični šou! U vilu ulaze roditelji takmičara!

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Ulaskom Ljube Pantović u zabavni šou Parovi na Hepi televiziji počela je nova era ovog srpskog rijaliti formata. I ubuduće će se, pred kamerama naći članovi porodica trenutnih takmičara u Parovima, jer je od početka ove sezone i bila zamisao da ovaj program postane porodični šou, u kojem će...

Nastavak na Scandal.rs...

Mislili ste da ne može luđe? PAROVI više neće biti isti, evo KO JOŠ ULAZI U RIJALITI!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017

Ljuba Pantović sinoć je ušla u rijaliti "Parovi" i time otvorila novo poglavlje popularnog formata. Bodibilderka nije jedino iznenađenje, budući da će se takmičarima pridružiti još novih učesnika...I ubuduće će se, pred kamerama naći članovi porodica trenutnih takmičara u “Parovima”,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.