Liga Evrope: Fener na Benfiku, Čelsi protiv Bazela!

Izvor: Blic, 12.Apr.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Fener na Benfiku, Čelsi protiv Bazela!

U Nionu je održan žreb za mečeve polufinala Lige Evrope, prema kom je odlučeno da se u narednoj rundi takmičenja sastanu Fenerbahče i Benfika, a u drugom duelu igraće Čelsi i Bazel.

U četvrtak su "pale" odluke o polufinalistima, a u petak o narednim susretima. Parovi su Fenerbahče - Benfika i Čelsi - Bazel.

Prvi dueli na programu su 25. aprila, mečevi revanša će se igrati 2. maja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Fener - Benfika, Čelsi - Bazel!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2013

Određeni su polufinalni parovi Lige Evrope. Prvi mečevi biće odigrani..Poznato je ko će sa kim igrati u polufinalu drugog po značaju evropskog takmičenja...Prve utakmice biće odigrane 25. aprila, a revanši 2. maja...Finale je zakazano za 15. maj, na Amsterdam areni...Zanimljivo, Čelsi je sedmi...

Nastavak na Mondo...

BITKA ZA AMSTERDAM: Sreća pogledala Čelsi!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2013

    Žreb u Nionu je odlučio! U polufianalu Lige Evrope sastaće se Fenerbahče i Benfika, odnosno Bazel i Čelsi. Prvi polufinalni mečevi na programu su 25. aprila, dok su revanši zakazani za 2. maj. Objektivno gledano Benfika i Čelsi su kvalitetniji timovi i favoriti za plasman u finale, a radi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fenerbahče na Benfiku, Bazel protiv Čelsija

Izvor: Beta, 12.Apr.2013

NION, 12. aprila 2013. (Beta) - Fudbaleri Fenerbahčea igraće u polufinalu Lige Evrope s Benfikom, dok se u drugom meču sastaju Bazel i prvak Evrope Čelsi, odlučeno je u petak žrbom u Nionu...Turski klub je će u prvoj utak.

Nastavak na Beta...

Liga Evrope: Čelsi na Bazel, Fener protiv Benfike

Izvor: Press, 12.Apr.2013

Fenerbahče će dočekati Benfiku u prvom meču polufinala Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.