Parovi kupleraj: mama sluša kćerkin seks

Izvor: Poznati.info, 03.Mar.2012, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi kupleraj: mama sluša kćerkin seks

Uzdisaji koje je Mara, ćerka Svetlane Kitić, ispuštala u rijalitiju Parovi dok je u krevetu bila sa svojim dečkom nimalo se nisu svideli njenoj mami, koja ne samo da je čula nego je obelodanila svima i zamolila supruga da reaguje: “Milane, objasni im da ne treba to da rade u rijalitiju.

Skreni pažnju Daliboru, Mara je previše mlada za tako nešto u rijalitiju”, obratila se Kitićeva suprugu za pomoć, objasnivši mu da je bolje i da se oni čuju dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vode ljubav, nego Mara i njen dečko Dalibor.

A dok je Milan obećavao Ceci da će porazgovarati sa Daliborom o zvucima iz kreveta, Alka Vuica iznela je svoje mišljenje o ovoj situaciji. “Meni bi bilo gore da vidim moje roditelje kako se ševe. To je tek blam. I deca su blam, ali roditelje nikako ne bih volela da vidim”, prokomentarisala je Vuica.

izvor: Alo!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.