Parovi: Vesna Rivas izvređala Ružicu Veljković VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Vesna Rivas izvređala Ružicu Veljković VIDEO

Prilikom sinoćnjeg gostovanja u Parovima, Ružica Veljković je imala žestoki obračun sa Vesnom Rivas, koja joj je uputila najgore uvrede.

Ružica Veljković sinoć je gostovala u emisiji ''Upoznajte Parove'', koja ide u sklopu rijalitija Parovi, i tom prilikom ušla u konflikt sa Vesnom Rivas. ''Uradila si usta, hoćemo sad malo sikice, a? Kakva je to pobednica, nema nijedne tezge, snima porno filmove. Ružica je dokaz kakav je čovek, dok smo boravili u vili, njoj niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od prijatelja nije dolazio u studio, samo baka, sestra i otac. Gde su joj ti prijatelji? Koliko si isfolirana, neverovatno.'', vikala je Rivasova, ali joj Ružica nije ostala dužna: ''Molim te, Vesnice, Ružica vas je sve oduvala u rijalitiju. Svi ste ljubomorni na mene. Ja sam pokazala kako treba da se bori u rijalitiju.''

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.