Parovi: Venčanje bilo lažno, mladenci pobesneli pa se posvađali! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Venčanje bilo lažno, mladenci pobesneli pa se posvađali! VIDEO

Juče se u rijalitiju Parovi održalo venčanje, a mladenci su bili Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, venčanje nije bilo pravo, što je mlada prva primetila!

Iako su Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić misliti da će se juče zaista venčati u vili Parova, ispostavilo se da to nije slučaj. Naime, mladenci su tek nakon ceremonije venčanja saznali da zapravo nisu venčani već izigrani. Čak i tokom dana ko je uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pratio program, mogao je da primeti da nešto nije u redu, a kada se sve završilo, Zorica je objasnila šta se desilo kada je upitana da li venčanje važi ili ne:"Ne važi, ali za nas važi. Mi ćemo to da regulišemo, boli nas du*e. Nego su oni ispali go**a. Molili su nas za pravog matičara! To treba da se desi kad mi osetimo a ne kad nas oni teraju. Znaš kad smo mi saznali da ništa ne važi? Tek kada smo potpisali i seli za sto" ispričala je revoltirana mlada, dok je Gasttozz sve vreme ćutao.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.