Parovi: Vatanje u bazenu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: "Vatanje" u bazenu!

Na ekranu Televizije "Hepi", u rijalitiju "Parovi" svakodnevno gledamo ono što nam se dešava u životima, ili u komšiluku. Svađaju se, mire, praštaju, ogovaraju, varaju...

Ivana Milunović završila u bazenu sa konobarem, Aleksandra Tiodorović u prisnoj igri sa Peđom D Bojem, Danijel i Kristina sve bliži jedno drugom.

"Imam nekog napolju, to mi je sigurna priča", rekla je Ivana Milunović Peđi. Ušla je u šou sa bivšim fubalerom Ćurčićem, mazila se sa Milošem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vukovićem, a u bazenu je završila sa konobarom. Ljubili su se dugo, u vodi, naočigled svih i pred kamerama.

Boravak u zatvorenom prostoru pokazao je i da se ljuti neprijatelji približavaju jedan drugom. Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke, brzo je zaboravila žučnu prepirku sa Peđom D Bojem, pa je igrala prljavi ples sa ovim muzičarem. Džimi Barka je sve posmatrao i ništa nije rekao.

Danijel Đurić se napio, bio je veoma smešan, ljubio je sobarice, ali je onda došao do Kristine Spremo i nju ljubio.

"Ona je moja devojka", govorio je pripiti Danijel, dok su mu se smejali Boban i sobarice.

Peđa D Boj, koji je video da od Karoline nema vajde, okrenuo se sobaricama. Jednu je doveo do kreveta, grlio je, ljubio joj ruku. "Dođi da vidiš moj krevet. Možeš da sedneš, ili legneš, kako ti se više sviđa", rekao joj je Peđa.

Ona se nećkala, sela, pa ustala. Brzo su se vratili u dnevnu sobu. Peđa joj je napravio ružu od salvete i od sobarice Vivijen je dobio poljubac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.