Parovi: Učesnici imali mobilne telefone?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Učesnici imali mobilne telefone?! VIDEO

Rijaliti Parovi bliži se svom kraju, a učesnici su krenuli da otkrivaju tajne koje su krili prethodnih 10 meseci. Jedna od njih je da su pojedini takmičari koristili mobilne telefone!

U vili Parova bio je još jedan buran dan, jer se rasprava između Gasttozza i Marka Perovića nastavila. Ono što se nije očekivalo jeste da se otkriju i neke tajne. Naime, Marko je rekao kako su neki učesnici, pritom aludirajući na Nenada, imali na raspolaganju mobilni telefon. Takođe je rekao kako je Ružica iskorišćena preko jedne, navodno bivše, članice obezbeđenja, koja je zbog Gasttozza i Zorice dobila otkaz.

Pogledajte kako je njihova rasprava protekla:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.