Parovi: Snimak seksa Zmaja i Danijele zgrozio učesnike i javnost! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Snimak seksa Zmaja i Danijele zgrozio učesnike i javnost! VIDEO 18+

Sinoć je u emisiji Parovi, Milomir Marić odlučio da pusti snimak seksa Zmaja od Šipova i nove učesnice Danijele, koji je zgrozio ostale učesnike, ali i javnost.

Nakon skoro godinu dana provedenih u rijalitiju Parovi, Zmaj od Šipova posle toliko pokušaja, konačno je imao seks i to sa novom učesnicom Danijelom Polipijević koja je duplo mlađa od njega. Naime, već na samom ulasku u luskuznu vilu, Danijela je obećala Iliji da će spavati sa njim i to se konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i dogodilo pre dve večeri u tajnoj sobi. Ipak, iako su se svima pohvalili da su imali seks, Milomir Marić je u sklopu emisije "Goli život", odlučio da snimak njihovog ljubavnog čina pokaže i ostalim ukućanim, što je izazvalo veliko zgražavanje i gađenje.

Takmičari su u šoku posmatrali njihov seks, dok su dama i pojedini muškarci komentarisali, kako je to odvratno. Takođe, od noćas po društvenim mrežama, možemo da vidimo da je i javnost šokirana odlukom produkcije, da ovako nešto predstavi, a najviše mogu da se vide loši komentari na račun Danijele, koju svi nazivaju pogrdnim imenima. Ukoliko ste propustili da vidite ovaj čin, pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.