Parovi: Smilja pobesnela, slomila stolicu, produkcija je žestoko kaznila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Smilja pobesnela, slomila stolicu, produkcija je žestoko kaznila! VIDEO

Sinoć su u rijalitiju Parovi održane nominacije, a kao što je poznato, one ne mogu da prođu bez svađa, a glavna akterka jedne od njih bila je profesorka Smilja Janković.

Naime, kao što je i običaj u Parovima kada je veče nominacija, učesnici se, čini se, sukobljavaju više nego bilo kog dana. Tako je Smilja objasnjavala zašto se posvađala sa Tihomirom, koga je i uvredila, a onda se priključio i David Dragojević, koji je objasnio kakva je ona i šta je njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << cilj. U jednom trenutku Smilja je slomila stolicu, te ju je voditeljka Bojana Ristivojević kaznila sa 1000 evra, a uz to dodala i 300 evra zbog vređanja Tihomira i njegove porodice.

Pogledajte šta se sve izdešavalo:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sevale pesnice u Parovima: Mili i Smilja se potukli pa završili u izolaciji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2017, 10:03

U popularnom rijalitiju Parovi ukućani poslednjih dana ne mogu bez tuča i provokacija, a najnovija se desila juče između Milija Radosavljevića i Smilje Janković...Nervoza i netrpeljivost među ukućanima Parova svakog dana sve je veća. Zato i ne čudi što svakodnevno budemo svedoci neke od tuča....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.