Parovi: Petoro nominovano za izbacivanje!

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Petoro nominovano za izbacivanje!

Sinoć je u rijalitiju Parovi bilo veoma uzbudljivo veče, a stanovnici vile su odlučili ko će biti nominovan za izbacivanje!

Kao i svakog petka, voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je učesnicima rijaliti programa Parovi ko je dobio negativne glasove od strane publike, ali i koga je produkcija ove nedelje nominovala.

Od strane gledalaca nominovan je Vladimir Tomović koji je imao čak 49% negativnih glasova publike. Njega je to pogodilo, pa je zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ode u izolaciju. Pored njega, publika je izglasala i Anđelu Lakićević i Slađanu Petrušić. Najviše negativnih glasova za izbacivanje iz rijalitija dobila je Miljana Kulić, a odmah posle nje Anamarija Džambasov koja se time svrstala u krug nominovanih takmičara. U nedelju ćemo saznati ko će morati da napusti luksuznu vilu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.