Parovi: Održane prve nominacije! Miljana Kulić završila u izolaciji!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Održane prve nominacije! Miljana Kulić završila u izolaciji!

Iako je rijaliti Parovi počeo sinoć ulaskom 25 takmičara, produkcija je od oive sezone odlučila da bude mnogo strožija, te je odmah organizovala i prve nominacije, dok je Miljana Kuić zbog svog ponašanja odmah otišla u izolaciju.

Sinoć su se u luksuznu vilu Parova, uselili učesnici koji će se u naredna tri meseca boristi za vrednu nagradu od 100.000 evra. Ipak, da su čelni ljudi produkcije naučili na greškama, pokazali su i sinoć, kada su odmah nakon predstavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << učesnika oraganizovali i nominacije. Svako od takmičara na papiru je morao da napiše ime jednog od cimera koji mu se na samom početku najmanje dopao.

Odluka je pala, da već prve večeri najmanje simpatija osvoje Saška Karan, Marija Ana, Miljana Kulić koja je kažnjena zbog kršenja pravila direktnom nominacijom i izolacijom i hrvatski stilista Neven. Ko će prvi napustiti lulsuznu vilu saznaćemo večeras, kada će publika svojim sms glasovima odlučiti, ko ne zalužuje da nastavi takmičenje.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.