Parovi: Obezbeđenje razdvojilo Macu i Magdalenu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Obezbeđenje razdvojilo Macu i Magdalenu! VIDEO

Navikli smo da nijedan dan u rijalitiju Parovi ne može da prođe bez svađa ili fizičkog kontakta, a sve češće mora da reaguje obezbeđenje, što je bilo i u ovom slučaju, kada su razdvojili Macu i Magdalenu.

Sve je počelo tako što je Maca ležala u krevetu i pričala sa Antom Gotovcem o tome kako su ostale devojke iz vile Parova ljubomorne na nju zato što ona dobija sve što poželi, jer je ona "Institucija". To je iznerviralo Magdalenu, koja je poručila Maci da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i ona dobija sve što poželi ali da se ne hvali time. Usledela je žestoka svađa gde je Maca čak povisila ton na Magdalenu i poručila joj da se nađe sa Đoletom i šeta sa njim po Zvorniku, na šta je igračici "pukao film" i nasrnula na Nurkićevu, a potom je reagovalo obezbeđenje i obe odvela u izolaciju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.