Parovi: Narod vraća Djanija nazad u rijaliti

Izvor: Poznati.info, 13.Feb.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Narod vraća Djanija nazad u rijaliti


Tuča između Saše Ćurčića i repera Dalibora Andonova Grua, bila je razlog da stroga produkcija televizije Hepi udalji bivšeg fudbalera iz rijalitija „Parovi“.
Ali, postoji mogućnost da se Đani vrati u rijaliti!
Juče posle podne, učesnicima rijalitija obratila se putem led ekrana i Vanja Kostić, vlasnica vile u kojoj borave VIP parovi i rekla:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << /> - Neprimereno ponašanje povlači posledice i zbog toga je Saša Ćurčić morao da bude udaljen iz ove kuće. Da li će on biti vraćen, zavisi samo od gledalaca koji će glasati za ili protiv njegovog daljeg učešća u „Parovima“. Sa Sašom, izašla je i Ivana Milunović, devojka sa kojom je ušao u vilu. Osim glasova publike, ovde se pitamo i Lane i ja, pa ćemo videti šta ćemo sa njima.
Jučerašnji dan u „Parovima“ protekao je u znaku komentara svega što se dogodilo na žurci prethodne večeri.
- Meni je žao Grua – rekla je Slađa Igoru i Jeleni. – On je veoma miran dečko, ne bi nikad ni na koga nasrnuo. Mnogi piju, iako znaju da im alkohol utuičen ružno na ponašanje.
I ostali su pričali o sukobu Grua i Đanija. Većina je mislila da oni imaju neraščišćene račune od ranije i da je rijaliti bio pogrešno mesto da se stari problemi rešavaju.
- Ljudi treba svoje probleme da ostave pred vratila rijalitija i da nastave da se bave njima, kad se šou završi – rekla je Suzana Bogdanović, koja je u rijaliti ušla sa pevačem Bobanom Radosavljevićem.
Đani svakako najviše nedostaje Peđi D’boju, koji je to galsno i govorio pred ostalim ukućanima luksuzne vile.
- Kumooo!
– dozivao je Miloš Vuković plavokosu Ivanu, koja je, sa Đanijem, takodje udaljena iz rijalitija. Većina njih je ležala na krevetu, an kojem je do juče spavao Đani.
- Žao mi je što Đani nije ovde da slavimo Karolinin rođendan – rekao je Peđa, koji je pevao svojoj Nišlijki za rođendan. – On je veoma iskren i zabavan. Mene je on podigao kad je došao. I veoma mi prija njenog način šale. Oni koji ga ne razumeju, ljute se na njega.
Karolina se svima zahvalila, rekla je da joj je ovo najlepši rođendan do sada.
Slične, interesantne teme: Parovi: Pedja predlagao orgije, niko nije pristao Đole Đogani, Natalija i Sani ulaze u 'Parove'! Parovi: Pedja D Boj ispalio starletu iz Niša

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Publika odlučuje da li se Đani vraća u “Parove”

Izvor: Blic, 13.Feb.2011

Tuča između Saše Ćurčića i repera Dalibora Andonova Grua, bila je razlog da produkcija televizije “Hepi” udalji bivšeg fudbalera iz rialitija „Parovi“. Međutim, postoji mogućnost da se Đani vrati u šou...Vlasnica vile Vanja Kostić izjavila je da zbog neprimerenog ponašanja iz šoua...

Nastavak na Blic...

"Parovi": Produkcija odlučila da Đaniju da još jednu šansu!

Izvor: Svet, 14.Feb.2011, 02:17

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani, iako je zbog tuče sa reperom Gruom izbačen iz rijalitija "Parovi", postoji mogućnost da se vrati nazad sa svojom devojkom Ivanom Milutinović. Produkcija je odlučila da Đaniju da još jednu šansu i, ukoliko publika to izglasa, on će se ponovo naći u vili....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.