Parovi: Mimi Oro otkrila kakav seks voli! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Mimi Oro otkrila kakav seks voli! VIDEO 18+

Kada je Maca Diskrecija došla na red da postavi pitanje Nataši Šaviji nije mogla da je ne pita da li je probala analni seks, nakon njenog odgovora da nije i da je ne privlači se ubacila Mimi Oro koja je rekla da u njemu nema ništa loše.

Nataša Šavija je na pitanje Mace Diskrecije, da li je probala analni seks, odgovorila da nije i da je to ne privlači. Taj odgovor je prvo začudio Mimi Oro, a potom je ona rekla da nema devojke koja to nije radila i da u analnom seksu nema ništa loše. Mimi Oro je ovako u rijalitiju Parovi otkrila kakav seks voli da upražnjava i vrlo je moguće da će dobiti još jedan nadimak.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.