Parovi: Ljuba Pantović ne veruje da je njena ćerka trudna - Igra produkcija je bolesna! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Ljuba Pantović ne veruje da je njena ćerka trudna - Igra produkcija je bolesna! VIDEO

U rijalitiju Parovi nedavno je objavljeno da je Aleksandra Subotić trudna, a njena majka Ljuba Pantović ne veruje da je to istina!

U vili Parova kao i u svim medijima, odjeknula je vest da je Aleksandra Subotić u drugom stanju, te da čeka svoje drugo dete. Otac deteta je David Dragojević, takođe učesnik rijalitija, a za njih dvoje već je zakazana veridba, kao i svadba koja će se održati u Parovima. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ima onih koji ne veruju u trudnoću, a među njima je i Aleksandrina majka, Ljuba Pantović:"Vrlo je diskutabilno da li je laž ili nije jer je ova bolest produkcije otišla u nekom neodređenom smeru i nepredvidivi su, stvarno. Ono što je većina vas primetilo, a i ja sam primetila, je da papir, nalaz trudnoće, nema potpis lekara, nema pečat, tako da je iskreno rečeno za mene ono jedan papir koji može da se iskoristi za znate već šta" rekla je, između ostalog, Ljuba.

Šta je još ispričala, pogledajte u videu ispod:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.