Parovi: Izbačeni Danijel i Kristina!?

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Izbačeni Danijel i Kristina!?

Nakon svađe između Kristine i Zorice i gađanja čašama, produkcija ovog rialiti šou programa odlučila je da diskvalifikuje Danijela i njegovu devojku, za istu stvar za koju je Dukićeva prošla i bez opomene. To je opet pokrenulo nagađanja da produkcija radi sve samo da u kući sačuva Zoricu, koja im je idealna kao “skandal majstor”, dok neki spominju i druge, ličnije razloge.

Kristina Spremo i Danijel Đurić drugi su par koji je, zbog prekršenih pravila, izbačen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz luksuzne vile i rijalitija “Parovi”, i to zbog toga što je pevačeva devojka pogodila Karolinu Jovanović, pratilju Peđe D Boja, čašom u koleno i povredila je, a sve to, nakon svađe sa Zoricom Dukić.

- Kome ti imaš pravo da kažeš da je k****? J***** si se za 50 evra i šta sve nisi radila i s kim se j***** da bi ušla uopšte ušla u ovu kuću. Pritom si došla iz Novog Pazara, a lažeš da si sa Dedinja – osula je paljbu Zorica, nakon čega je Kristina dohvatila čašu i bacila je ka Zorici, koju je promašila, ali je zato “stradala” Karolina. Nakon toga, Zorica je, ponašajući se kao gazdarica kuće, zahtevala da se ovaj par izbaci:

- Nema tu šta, ima odmah da idu kući. Ja ću da zahtevam da izađu još večeras. Nema tu šta da se čeka. Ili Kristina ili Zorica – govorila je ona, kao da sama postavlja pravila, zaboravljajući da je i ona sama pre samo nekoliko nedelja gađala čašom Draška, ali zbog toga nije kažnjena.

Parovi:Kristina: Zorica je imala seks sa dva tipa u "Braunu"!

Parovi: Marina doživela nervni slom!

Parovi: Ivan Gavrilović hoće seks sa sobaricom!

- Ne mogu sad da ti pričam neke stvari. Ljudi gledaju i ko je video, video je. Dovoljno si pametna i sama možeš da zaključiš. Ne možeš ti da zahtevaš tako nešto – umešao se njen partner u rijalitiju, karatista Miloš Vuković.

U nekom trenutku, Danijel i Kristina su nestali iz kadra i do kraja večeri se više nisu pojavili.

Da podsetimo, Zorica Dukić je bacila čašu na Draška Alorića zato što je tvrdio da je u Parove prvobitno trebala da uđe kao sobarica, a ne kao džet set, i da je samozvani fotomodel od kad je “raširila noge u jednom salonu”. Pre nego što ga je gađala čašom, nazvala ga je g…. crnogorskim i opsovala mu crnogorsku majku, i – ostala nekažnjena, a Draško je dan kasnije izbačen, kako rekoše, zbog nedoličnog ponašanja što je vitlao šoljicom za kafu u pravcu Dragane Banić, ali je nije ni bacio. Zbog svega ovoga, sve su glasnija pitanja koja gledaoci postavljaju – ko i zbog čega štiti Zoricu Dukić, i zbog čega za nju ne važe pravila?

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.