Parovi: Gasttozz i Zorica plakali zajedno! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Gasttozz i Zorica plakali zajedno! VIDEO

Zorica Dukić sinoć je ušla u rijaliti Parovi i izazvala potpuno pometnju, kako kod svog dečka Nenada Marinkovića Gasttozza, tako i kod Ružice Veljković koja je želela da ima seks sa njim.

Nakon burnih svađa koje su se dogodile tokom večeri u Parovima, Zorica i Gasttozz osamili su se u dvorištu kako bi malo popričali o svom odnosu i dešavavanjima u vili. Njen odlazak Nenadu je veoma teško pao, a zbog preduge apstinencije, Marinković je odlučio da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << seks sa Ružicom Veljković, što je veoma teško palo Zorici, koja je morala sinoć da dođe i kaže sve šta misli.

Iako su mnogi pomislili da će ga ostaviti, Zorica je veoma razumno postupila i svom dragom objasnila gde greši, te ga je u jednom trenutku i rasplakala:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.