Parovi: Djani napao Sladju Delibašić (Video)

Izvor: Svet plus, 08.Mar.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Djani napao Sladju Delibašić (Video)

Đani se sinoć ponovo napio i napao, po svemu sudeći Slađu Delibašić, jer posle incidenta nijedno od njih nije više bilo u kadru. Slađa je odvedena iz vile, a Đani je ostao da spava u "tajnoj sobi ". Ako je Đanijeva tuča sa Gruom iznenadila kamermane i režiju, sinoćni incident nije. Vešto su šetali kameru na mirnije delove bdquo;vile ldquo; pokušavajući da bdquo;sakriju ldquo; incident. Ponešto je ipak otišlo u program. Dok je na malom ekranu bila slika Milice i Nenada kako se ljube na krevetu, iz dnevne sobe se čuo Đani kako viče: "Go***, g**no! " vikao je Đani nekome u salonu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Skandal u Parovima: Đani Ćurčić napao Slađu

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Mar.2011

Ako je Đanijeva tuča sa Gruom iznenadila kamermane i režiju, sinoćni incident nije. Vešto su šetali kameru na mirnije delove „vile“ pokušavajući da „sakriju“ incident. Ponešto je ipak otišlo u program. Dok je na malom ekranu bila slika Milice i Nenada kako se ljube na krevetu, iz dnevne...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.